Wie jarig is trakteert

Wie jarig is trakteert

Mijn heerlijke zomervakantie loopt op zijn eind. Ik heb de afgelopen zes weken genoten van rust, lummelen, op reis gaan, zwemmen, slapen, wandelen, spelen, lachen, lezen en nog meer samen met mijn gezin. Het ging super snel voorbij en stiekem kan ik dit nog wel even volhouden.
Maar morgen krijg ik de sleutel van de nieuwe studio/atelier en ga ik aan de slag om daar ook iets moois van te maken voordat het seizoen weer begint. Dus de aankomende twee weken kluskleren aan en uiteraard me voorbereiden op weer een geweldig jaar!

Ondertussen was ik gisteren jarig en dat vind ik altijd een leuk moment om iets extra’s te geven.
Mijn verjaardagskadootje aan jou is:
Een consult healing of coaching van 60 minuten is vanaf 13 augustus tot 13 september 2022 
65 euro in plaats van 75 euro excl btw.
Hoe leuk is dat?!
Dus ben je van plan om binnenkort een afspraak te maken, dan is nu het moment!

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.