To be mended

To be mended
Waar ik ook kom, ieder land, stad of plek waar oude gebouwen hersteld worden, word ik geraakt.
Ik hou er van als er mooi en met respect gerenoveerd en hersteld wordt.
Niet alleen gebouwen, maar eigenlijk alles wat een emotionele waarde heeft zou je moeten herstellen.

In Japan heb je het prachtige kintsugi, waarbij je keramiek met goud hersteld, prachtig.
En zelf ben ik samen met Patricia vanatelier PiepUniek tassen aan het herstellen.
Hou jij, net als ik, van tassen en heb je een lieveling die hersteld moet worden of een tas die gewoon een beetje aandacht nodig heeft? Wij herstellen met Batik en Ikat, maar uiteraard kunnen we ook herstellen met jouw eigen keuze stof/materiaal.
*wat vind ik nou zo mooi aan de woorden To be mended wat herstellen betekend.
Ik vind de klank mooi, de energie van de woorden resoneren met mijn energie en zelf ben ik ook al jaren bezig om To be mended.
*dit mooie gebouw stond midden in Kopenhagen, Denemarken waar ik twee weken geleden was en werd prachtig hersteld. De gevel werd behouden en binnen de gevel zag je een prachtige nieuwe gevel ontstaan van staal en glas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.