The story of…

The story of….

 

MaenDyMoon is als praktijk ontstaan in 2005, niet altijd onder deze naam, maar wel altijd bezig met vooral healing. Begonnen met Reiki en daarna de opleiding tot Natuurgeneeskundige therapie gedaan en me vooral op energetisch werk gericht. De afgelopen  17 jaar werken in dit vak en me blijven bijscholen heeft gezorgd voor meer verdieping en nog meer kennis op energetisch vlak, aangevuld met lichaamswerk, systeemwerk, creatieve therapie, yoga & mindfulness.
Nog steeds vind ik dit werk geweldig inspirerend en word ik blij en dankbaar  na ieder consult. Ik denk dan ook dat ik dit werk voor altijd zal blijven doen. Op dit moment richt ik me vooral op vrouwen van jong tot oud in iedere fase van het leven.

Studio Yoga Beer is in 2010 begonnen als kinderyogastudio en werd al snel een centrum voor kinderen, tieners en ouders voor yoga, mindfulness, coaching & training. Meer vind je op de website van Yoga Beer.

Maen’s Merch is er in 2020 erbij gekomen.
Het begon met de YogaBags die ontstaan zijn in de eerste lockdown van COVID-19. We gingen dicht en de wereld stond stil.
Toen we eindelijk weer terug naar de studio mochten, moest iedereen zijn eigen mat en materiaal meenemen. En daar kwamen de vuilniszakken, shoppers en Ikea tassen vol matten, dekentjes en meditatiekussens binnen. Dat moest toch veel leuker en mooier kunnen!
Aan het begin van de eerste lockdown overleed mijn vader. Het moment dat ik meer interesse kreeg in mijn Indische achtergrond. Uiteraard wist ik wel iets over mijn verleden, maar voor het eerst wilde ik echt meer weten. En zo kwam Batik weer in mijn leven. Dat wat ik vroeger vreselijk oudbollig vond, omarmde ik. Met lappen Batik en katoen, linnen en jute lappen zijn we mooie Yogatassen gaan maken. Grote shoppermodellen waar je yogamat mooi en makkelijk in mee kan nemen en er ook plek is voor een dekentje en eventueel je meditatiekussen. Daarna kwamen de mooie meditatiekussenhoesjes voor de meditatiekussens zodat je de meditatiekussens in de studio kon gebruiken en het toch hygienisch blijft. Na de brede YogaBag, waar je mat in de breedte in kan, kwam de hoge YogaBag, waar je mat rechtop in kan en daarna kon ik het ook niet laten om van deze mooie stoffen ook de Totebags te maken.

De mooie tassen en hoesjes worden gemaakt in het Atelier van Piep Uniek wat hoort bij ATC ’t Gooi voor arbeidstraining & re-integratie. Een positief maatschappelijk verantwoord atelier met oog voor mensen die net buiten de maatschappij dreigen te vallen.