The best of me

Drie maanden revalideren heeft een nieuwe vrouw tevoorschijn getoverd ?
Een dikke en zware jas van emotionele pijn heb ik achter me gelaten en een heerlijk zacht en warm vest vol kracht, kaders, selflove, humor en vertrouwen heb ik aangetrokken.
Bij iedere therapeut kreeg ik een laatste tip, ankertje, steen en van mijn ontzettende leuke fysiotherapeut vol humor kreeg ik deze kaart met dit plaatje.
Ze had twee plaatjes voor me.
De oneindige zee, zen en rust.
En deze prachtige vrouw.
Ik kon niet kiezen. Ze voelde allebei als mijn verlangen.
Zij koos en gaf mij de vrouw met de woorden: Mandy, dit ben jij!
Vrouwelijk, krachtig, zacht, avontuurlijk, grenzen opzoeken en nu ook erkennen, genieten en je eindelijk helemaal laten zien zoals en wie je bent ?
Mijn eerste gedachte was een oude bekende: Was het maar waar!
Met direct gevolgd: ja, dank je wel. Dit ben ik! Dit is wie ik waarschijnlijk altijd al was, maar die ik nu ook durf te tonen?

Ik ben dankbaar dat ik mezelf dit proces de afgelopen drie maanden heb gegund en ik ben dankbaar voor het geweldige team wat mij drie maanden heeft gespiegeld en mij heeft laten spelen en al het vertrouwen in mij had.

Ik ben er weer! Niet chronisch ziek, maar nog steeds met een chronische uitdaging en met nog steeds dagelijks fysieke pijn, maar enorm sterk, krachtig, zacht, genieten, liefdevol en zin om mijn eigen pad weer te vervolgen ?

Dit prachtige beeld is van @casperfaassen Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.