New Year, new mood, new place

New Year, new mood, new place

Een nieuw jaar geeft ook altijd weer ruimte om te kijken of alles nog steeds gaat zoals je wilt of dat het misschien tijd is om het anders te doen.
Voor mij begon het jaar met de mogelijkheid om het anders te doen! Dat kan natuurlijk altijd, maar dit keer, en volgens mij heb ik dat wel vaker, werd dat van buitenaf aangezwengeld.

Toen ik 3,5 jaar geleden de ruimte op de Herenstraat in ging, was ik blij dat ik van het industrieterrein af was en in een rustige, groene omgeving zat. Wel miste ik ramen en was er het verlangen om een buiten/tuin te hebben, zodat we met mooi weer buitenyoga konden doen.
De afgelopen vier jaar heb ik geworsteld met mijn gezondheid en lijf en het runnen van een yogastudio. Ik heb me regelmatig afgevraagd, wil ik niet iets minder? Ik heb toen de kinderyogalessen overgedragen aan mijn lieve collega en wilde me vooral richten op de tieners, jongeren en volwassen vrouwen.
Daarnaast vind ik het doorgeven van alle kennis die ik inmiddels heb in de opledingen, modules, workshops enz iets waar ik me meer op wilde richten en het opschrijven van al deze kennis en wellicht in boekvorm uitgeven lag ook op de plank.

Toen kwam de COVID met de lockdowns…
De afgelopen twee jaar werd het duidelijk dat het uberhaupt anders zal zijn, maar hoe was nog niet helemaal helder. We zijn vanaf dag 1 direct online les gaan geven en zijn dat sindsdien blijven doen. Hybride yoga, helemaal van deze tijd!
Inmiddels hebben we 3 lockdowns overleefd en er is veel veranderd.
Ik ben YogaBags en meditatiekussenhoesjes van Batik gaan ontwikkelen zodat iedereen zijn mat mooi en makkelijk mee kan nemen en hoesjes om het allemaal hygienisch te houden. Afgelopen zomer ben ik KinderYogaKaarten voor een doveschool gaan ontwikkelen en ik ben bezig met al het materiaal te herschrijven zodat we ook al onze trainingen hybride kunnen aanbieden.

En toen zei net voor kerst de nieuwe eigenaar van het pand waar ik in zit de huur op!
Ok, het is tijd! Tijd voor die nieuwe plek!

Dus bij deze, ik zoek een nieuwe plek! En niet zozeer een grote studio, maar meer een atelierruimte. Geen grote groepen meer, maar rust, ruimte, groen en waar we met een klein groepje zouden kunnen werken, maar waar we vooral vanuit MaenDyMoon door kunnen ontwikkelen. En studio Yoga Beer gaat meer op locatie werken.

Ik ben er klaar voor! New Year, new mood, new place <3Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.