SHOPPING

Shoppen in onze studio?Ja dat kan!
We maken en verkopen:

-YogaBags
-Mediatiekussenhoesje
-ToteBags
-YogaBeer KinderYogaKaarten

Dit zijn onze brede YogaBags!
Je yogamat kan er in de breedte in en er is ook nog plek voor een dekentje en eventueel een meditatiekussen. Iedere YogaBag heeft een of twee zakjes voor je sleutels, telefoon en andere kleine spulletjes. En iedere YogaBag is reversibel, een effen kant en een batik kant. Omdat we meestal met resten en recycle stof werken is er van iedere tas maar één en heel soms twee exemplaren, dus uniek!

Het leuke van de YogaBag is dat de tas ook leuk is als strandtas, weekendtas, baby/luiertas, sporttas en voor yogadocenten die regelmatig op locatie les geven. In een YogaBag breed passen 6-8 matten!

De YogaBag breed is 39,99 euro en kan je kopen bij ons in de yogastudio in Bussum of kunnen we versturen per post (verzendkosten 4,10 -6,75 euro) Bestel hier

Naast de brede grote YogaBags hebben we ook een iets kleiner model en dat is onze hoge YogaBag!
Je yogamat kan hier rechtop in en er is ook nog plek voor een dekentje. En iedere YogaBag is reversibel, een effen kant en een batik kant. Omdat we meestal met resten en recycle stof werken is er van iedere tas maar één en heel soms twee exemplaren, dus uniek!

De hoge YogaBag is een ruim en hoog shopper model en misschien wat handzamer om ook voor andere dingen te gebruiken dan de brede YogaBag. Nog steeds kan je er veel in kwijt zoals bijvoorbeeld je laptop en boeken en is deze multigebruiksvriendelijk.

De YogaBag hoog is 29,99 euro en kan je kopen bij ons in de yogastudio in Bussum of kunnen we versturen per post (verzendkosten 4,10 -6,75 euro) Bestel hier

Naast de twee verschillende YogaBags hebben we van deze mooie batik stoffen ook hele mooie en handige ToteBags.
Een klein en ongevoerd model, handig als boodschappentasje in je tas, en een iets groter en gevoerd model. Dit grotere model lijkt op de YogaBag hoog en heeft ook een batik en effen kant, is alleen iets kleiner, maar er past nog steeds een laptop of tablet in.

De ToteBag klein is 9,99 euro
De ToteBag groot is 19,99 euro

beiden kan je kopen bij ons in de yogastudio in Bussum of kunnen we versturen per post (verzendkosten 4,10 -6,75 euro)
Bestel hier

Bij Studio YB vind je alle projecten die Mandy inspireren en oppakt naast Maen-dy-Moon en Yoga Beer. Zoals de YogaBag en de Meditatiekussenhoesjes/sloopjes. Deze ontstonden na de eerste lockdown vanwege de COVID-19. Toen in de zomer alle yogi’s weer terugkwamen in de studio moesten zij hun eigen mat, kussens en ander materiaal meenemen. Met shoppers en vuilniszakken kwamen de yogi’s binnen en dat kon anders vond Mandy. Het moest iets praktisch, mooi, natuurlijk en circulair zijn en dat is het geworden!